0314.224.690

Teren 530mp Deschidere la Asfalt 19ml Intravilan Construibil pana la P+2 Intabulat

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Suprafata teren 530 m2
 • Categorie teren intravilan
 • Nr. fronturi stradale 1
 • Front stradal 19 m
 • Parcelabil NU
 • P.O.T. 45 %
 • C.U.T. 1.57
 • Latime drum acces 10 m
 • ID oferta 361
 • Locatie Bucuresti, zona Prelungirea Ghencea
 • Strada Drumul cooperativei

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie un teren situat in zona Prelungirea Ghencea (Sector 5), respectiv Strada Drumul Cooperativei, pana in Cimitirul Militari Ghencea III.

Terenul la care facem referire are o suprafata de 530,37mp, avand o deschidere de 19,13ml.

Locatia este una foarte facila, su acces direct din sosea asfaltata si beneficiaza de toate facilitatile specifice zonei, respectiv:

- lumina
- apa curenta
- gaze
- canalizare

Proprietarii s-au ocupat de ingradirea acestui teren, proprietatea fiind imprejmuita (pe toate cele 4 laturi) cu gard de beton, acest demers a fost facut imediat dupa achizitie terenului, respectiv 2007.

Vecinatatile sunt reprezentate in special de case si vile noi construite, sau de bloculete cu regim mic de inaltime, pana la P+2

Urbanistic vorbind, terenul se afla in zona L1e, deci indicii urbanistici actuali sunt: POT 45% si CUT 1,6 max 2,00 (in aceasta situatie nefiind necesar PUD).

Terenul este bine pozitionat in cartier, la 2 pasi de punctele de interes ale zonei, pe o raza de maxim 500m gasim atat magazine si supermarket-uri, cat si scoli sau mijloace de transport in comun.

Ca fapt divers, noua Statie de Metrou care va deservi aceasta zona, se afla la aproximativ 20 minute de mers pe jos.

Situatia juridica a proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, astfel ne adresam tuturor cumparatorilor, indiferent de modul de achizitie.

Daca este sa tinem cont de pozitiesuprafata si pretul cerut, consideram ca aceata oferta reprezinta o oferta interesanta, in consecinta recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

CONCLUZIE:

- in situatia in care doriti sa construiti o casa in zona Ghencea, pe un teren cu o distributie ideala deschidere adancime, cu toate facilitatile si cu un acces facil, credem noi ca ar trebui sa te apleci asupra acestei oferte, pentru ca MERITA..

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Bucuresti, zona Prelungirea Ghencea, str. Drumul cooperativei
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare teren de vanzare, teren de vanzare Bucuresti, teren Expert PRO Imobiliar, oferta teren.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,76 RON
1 USD = 4,19 RON
actualizat la 22.02.2019 11:24
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690