0314.224.690

Giulesti Piata 480mp Desc 12ml Gaze Apa Canal Lumina Intabulat Merita Vazut

Save offer
 • Transaction type Sale
 • Land area 480 m2
 • Land location In town
 • No. of street fronts 1
 • Street front 12 m
 • Parcelable NU
 • 45 %
 • 2
 • Access road width 10 m
 • Offer ID 1009
 • Location Bucuresti, zone Giulesti
 • Street Giulesti

Property description

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie un teren in supafata de 480mp, situat in imediata apropiere a Pietei Giulesti.

Pe teren se afla si 2 corpuri de casa vechi, neinteresante dupa parerea noastra, dar avantajul este ca proprietatea are toate utilitatile trase, respectiv gaze + apa curenta + lumina si canalizare, o grija si o cheltuiala in minus pentru cumparatori.

Locatia este una foarte interesanta, atat pentru constructia unei case unifamiliale, cat mai ales pentru constructia unui bloc, zona fiind foarte facila, cu acces usor si imediat catre toate punctele de interes ale zonei.

S-au facut demersurile pentru abtinerea unui Certificat de Urbanism, luna viitoare (APRILIE) vom putea prezenta si acest document clientilor interesati, in mod normal pe zona indicii urbanistici ai zonei sunt POT 45% si CUT 2.

Situatia proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, fara probleme de orice natura.

Proprietarul este persoana fizica, deci pretul este nepurtator de TVA.

Zona unde este situat terenul este o zona foarte linistita, populata in special de case si vile, sau de bloculete cu nivel mic de inaltime.

Pe o raza de maxim 800 - 900m gasim atat piata si magazine, cat si mijloace de transport in comun sau institutii de invatamant.

Daca este sa tinem cont de toate detaliile mai sus mentionate, consideram ca acest teren reprezinta o oferta interesanta, in consecinta recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitate, urmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere a vanzarii (pentru cumparator(i), in valoare de 3% raportat la valoarea tranzactiei (pretul agreat de cumparatori si vanzatori), comision care urmeaza a se plati de catre cumparator(i), la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare.

Utilities

Electric current
Water
Sewage
Gas
Bucuresti, zone Giulesti, str. Giulesti
Most likely you have arrived at this property seeking in search engines for land de sale, land de sale Bucuresti, land Expert PRO Imobiliar, oferta land.

The information presented by the listing agent believed to be correct but not guaranteed. Responsibility for the correctness of the data presented is entirely owners, their representatives or signatories of the contracts intermediation. Real estate agency or real estate agent does not assume any liability in this regard.
This offer is no longer active!
Comision perceput
3%
Contact agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Save offer

Download offer in PDF

Print this offer

Share this page

Exchange rates

1 EUR = 4,84 RON
1 USD = 4,35 RON
actualizat la 02.06.2020 18:53
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690