0314.224.690

4 Camere CORA Lujerului 117mp Dec Amenajat 100% Deosebit Merita Vazut

Proprietate reprezentata exclusiv de agentia Expert PRO Imobiliar
Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 4
 • Nr. bai 2
 • Nr. balcoane 3
 • Suprafata utila 117 m2
 • Suprafata balcoane 16 m2
 • Suprafata utila totala 117 m2
 • Suprafata construita 130 m2
 • Etaj 9
 • Compartimentare decomandat
 • Confort lux
 • Tip imobil bloc de apartamente
 • Niveluri imobil S+P+14E
 • An constructie 1979
 • ID oferta 1035
 • Locatie Bucuresti, zona Militari
 • Strada Lujerului

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar are placerea sa va propuna spre achizitie, un superb apartament cu 4 camere situat in Militari, zona Cora - Lujerului , intr-un bloc construit in anul 1979, DAT IN FOLOSINTA IN ANUL 1980.

Ne adresam cumparatorilor pretentiosi, respectiv cunoscatorilor, care apreciaza bunul gust , pozitia foarte facila si dimensiunile peste medie, totul intr-un ambalaj foarte placut.

Acest apartament iese putin din tipare, daca este sa tinem cont in special de suprafata, In cazul de fata, vorbim despre un apartament cu 4 camere decomandat, cu o suprafata de 117,83mp, care beneficiaza de 2 bai si 2 balcoane.

Inca de la intrare , te intampina o atmosfera placuta si relaxanta, cu spatii mari, bine luminate, amenajate si accesorizate pe masura locatiei.

Finisajele locuintei sunt peste media pietei imobiliare actuale, iar dotarile sunt complete.
In cele ce urmeaza , vom face un scurt rezumat al apartamentului, vav de dotari si caracteristici:

- usa metalica
- tamplarie PVC cu geam termopan
- centrala proprie BOSCH 32Kw (boiler incorporat)
- marmura
- gresie + faianta
- parchet triplustratificat
- instalatie sanitara schimbata
- calorifere schimbate (in anumite camere sunt duble)
- instalatie electrica schimbata
- prize si intrerupatoare modulare
- usi interioare pe comanda, furniruite
- 2 bai complet echipate si utilate (cada hidromasaj si dus)
- balcoane inchise cu geam termopan

Daca se doreste (optional bineinteles), cumparatorul si proprietarul pot avea o discutie separata, pentru acest apartament complet mobilat (doar daca este cazul).

Aceste detalii si informatii, sunt doar o parte din ceea ce ofera aceast apartament, motiv pentru care incurajam vizionarea acestei locatii.

Ferestrele apartamentului sunt orientate cu vedere spre rasarit (est), deci locuinta beneficiaza de lumina soarelui , in special in prima parte a zilei.

Un detaliu care e posibil sa intereseze pe cumparatori, una dintre bai este prevazuta cu geam pentru aerisire (deci ventilatia acestei incaperi , se face corespunzator in orice moment), iar cealalta baie beneficiaza de aeririse pe ventilatie (cu ventilator).

Ca fapt divers, apartamentul este complet contorizat , indiferent ca vorbim despre apa , lumina sau gaze, iar faptul ca beneficiaza si de centrala proprie, constituie un mare avantaj, pentru orice viitor proprietar, pentru ca ofera comfort si independenta.

Scara este una mai mult decat decenta, cu vecini de foarte buna factura, in marea lor majoritate familisti si beneficiaza de supraveghere video in permanenta, pe fiecare etaj + parter (inclusiv in cele 2 lifturi care deservesc pe locatari)

Blocul este foarte bine plasat in zona, daca vorbim despre location... location... location...
Pe o raza de maxim 300m gasim atat Hipermarket-uri si magazine, cat si Mall Plaza , scoli , parcuri sau mijloace de transport in comun.

Situatia juridica a proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, astfel ne adresam tuturor cumparatorilor, indiferent de modul ca achizitie (cash sau credit)

Daca este sa tinem cont de pozitie, anul constructiei blocului, suprafata, dotari si amenajari, considera ca acest apartament reprezinta o oferta interesanta in orice moment, in consecinta recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

CONCLUZIE:
- daca sunteti in cautarea unui apartament cu 4 camere , care sa ofere tot comfortul necesar, cu o suprafata peste medie, cu dotari si finisaje de calitate, cu o pozitie foarte buna si facilitati complete, nu ne ramane decat sa va invitam sa ne calcati pragul, in cadrul unei eventuale vizionari, din simplul motiv ca MERITA .........

Semnarea contractului de vanzare - cumparare se poate face oricand, iar eliberarea locuintei este o discutie privata intre cumparator si proprietar.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere
Internet prin cablu

Finisaje

Geam termopan
Usa intrare metalica
Parchet
Gresie
Faianta
Marmura

Dotari

WC Serviciu
Debara
Apometre
Contor gaz
Interfon
Lift
Bucuresti, zona Militari, str. Lujerului
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare apartament 4 camere de vanzare, apartament 4 camere de vanzare Bucuresti, apartament 4 camere Expert PRO Imobiliar, oferta apartament 4 camere.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,84 RON
1 USD = 4,32 RON
actualizat la 05.06.2020 12:23
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690