0314.224.690

Crangasi Parc Bloc 4 Nivele 3Bai 1981 Decomandat Liber Centrala Anvelopat

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 4
 • Nr. bai 3
 • Suprafata utila 84 m2
 • Suprafata utila totala 84 m2
 • Suprafata construita 95 m2
 • Etaj parter
 • Compartimentare decomandat
 • Confort 1
 • Tip imobil bloc de apartamente
 • Niveluri imobil S+P+4E
 • An constructie 1981
 • ID oferta 1045
 • Locatie Bucuresti, zona Crangasi
 • Strada Crangasi

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie un apartament cu 4 camere in Crangasi, vav de PARC, intr-un bloc cu 4 nivele construit in anul 1981.

Vorbim aici despre un apartament decomandat, care dispune de 3 grupuri sanitare.

84,21mp este suprafata utila a acestui apartament.

Ferestrele locuintei sunt dispuse cu vedere mixta, respectiv est si vest, o pozitionare ideala credem noi.

In acest moment apartamentul este liber, nelocuit si se prezinta spre vanzare asa cum se poate vedea si in galeria foto.

Un detaliu important, locuinta beneficiaza de centrala proprie de apartament, astfel costurile de intretinere si nu numai, sunt mai mult decat decente, pentru ca acest lucru vine la pachet si cu faptul ca blocul este anvelopat pe exterioar , cu sistem termic (polistiren de 10cm).

Situatia juridica a proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, astfel ne adresam tuturor cumparatorilor, indiferent de modul de achizitie.

In linii mari, apartamentul are urmatoarele dotari si caracteristici:

- tamplarie cu geam termopan
- centrala proprie de apartament
- usa metalica
- gresie + faianta
- parchet
- instalatie sanitara si termica schimbata pe cupru

La baza, in acest apartament a functionat un cabinet stomatologic, motiv pentru care au fost schimbate atat intalatia termica, cat si cea electrica.

Scara este una mai mult decat decenta, foarte curata si civilizata, cu vecini de buna factura, in marea lor majoritate familisti.

Blocul este foarte bine plasat in cartier, la 2 pasi de toate punctele de interes ale zonei, pe o raza de maxim 500m gasim atat parc si lac, cat si magazine, supermarket-uri, institutii de invatamant sau mijloace de transport in comun.

Ca idee, pana la Metrou Crangasi ar fi de mers pe jos undeva la 500m, respectiv 5 minute.

Pentru familistii care au copii, proximitatea parcului si a lacului cu faleza, este "mana cereasca" (vorbesc din propria experienta), atat pentru relaxarea de zi cu zi, cat si pentru activitatile de agrement.

Daca este sa tinem cont de toate detaliile mai sus mentionate, consideram ca acest apartament reprezinta o oferta interesanta, in consecinta recomandam cu incredere vizionarea acestei proprietati.

Cheile proprietatii se afla in custodia EXPERT PRO IMOBILIAR, care se ocupa de eventuale vizionari si discutii, iar apartamentul poate fi vizionat in orice zi a saptamanii, bineinteles cu o programare anterioara.

CONCLUZIE: daca esti familist si nu numai, daca esti in cautarea unui apartament cu 4 camere in Crangasi, la 2 pasi de parc sau piata, intr-un bloc construit dupa 1980, care sa fie decomandat (are 3 grupuri sanitare) si care sa aiba inclusiv centrala proprie, nu ne ramane decat sa te invitam sa ne calci pragul , in cadrul unei eventuale vizionari.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere

Finisaje

Geam termopan
Usa intrare metalica
Izolatie exterior
Parchet
Gresie
Faianta

Dotari

WC Serviciu
Debara
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Interfon
Bucuresti, zona Crangasi, str. Crangasi
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare apartament 4 camere de vanzare, apartament 4 camere de vanzare Bucuresti, apartament 4 camere Expert PRO Imobiliar, oferta apartament 4 camere.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,84 RON
1 USD = 4,32 RON
actualizat la 05.06.2020 10:41
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690