0314.224.690

Dragomiresti Deal 9cam+3bai+Depend Constr 2002 Curte 1085mp Merita Vazuta

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 9
 • Nr. bai 3
 • Nr. balcoane 1
 • Nr. terase 1
 • Suprafata utila 300 m2
 • Suprafata balcoane 4 m2
 • Suprafata terase 35 m2
 • Suprafata utila totala 359 m2
 • Suprafata construita 423 m2
 • Suprafata teren 1085 m2
 • Nr. fronturi stradale 1
 • Front stradal 15 m
 • Niveluri imobil S+P+1E
 • An constructie 2002
 • Nr. locuri de parcare 2
 • ID oferta 1657
 • Locatie Dragomiresti Deal, zona Central, jud. Ilfov
 • Strada Magnoliei

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie o casa situat la 2 pasi de Militari, respectiv Dragomiresti Deal, practic la Iesire din Chiajna, imediat dupa Centura.

Vorbim aici despre o casa construita in anul 2002, o casa mare, spatioasa, aerisita, o casa care are gradina cu pomi pe rod, o casa care dispune de toate facilitatile specifice zonei, inclusiv centrala proprie pe gaz.

Ne adresam celor care vor sa evadeze din zarva Bucurestiului, dar care nu vor sa fie nici departe de serviciu sau de scoala copiilor, pentru ca de la locatie si pana in Militari de exemplu (metrou, piata, scoli, transport in comun, etc) nu se face mai mult de 15 - 20 minute.

Casa este una versatila, putand avea dubla functionalitate, atat rezidentiala cat si una orientata catre un anumit tip de business (after-school, notariat, clinica medicala, gradinita, magazin, azil de batrani), deci aviz amatorilor !!!

Pentru cei interesati, in cele ce urmeaza vom face un scurt rezumat am proprietatii, respectiv dotarile si caracteristicile acesteia:

- S + P + Etaj, cu o suprafata totala construita de 423mp, din care 300mp utili, la care adaugam terasa si balcon
- subsolul, putem sa-l consideram si buncar , crama sau beci, avand o functionalitate multipla (12mp disponibili)
- terenul proprietatii are o suprafata de 1085mp, cu o deschidere la strada (asfaltata) de 15ml
-PARTERUL:
- este format din 3 dormitoare + living + bucatarie cu dining + hol + 2 bai + spatii de depozitare + casa scarii
- tot la parter se afla si o teresa acoperita de 35mp
- 179mp disponibili in total

ETAJUL:
- 5 dormitoare + bucatarie + baie + balcon + casa scarii + 2 holuri
- 167mp disponibili in total

Practic o casa care ar putea fi locuita si de 2 familii, fara niciun fel de problema, beneficiind si de 2 intrari.

Curtea (1085mp) este una plina cu pomi fructiferi, toti pe rod.

Ca si detaliu: daca cumparatorul doreste sa aiba un teren mai mare, exista posibilitatea de a extinde acesta proprietate pana la un teren de 1.700mp sau chiar 2.300mp (optional)

Vecinatatile sunt reprezentate de case si vile noi construite, cu vecini de buna factura, in marea lor majoritate familisti.

Situatia juridica a proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, astfel ne adresam tuturor cumparatorilor, indiferent de modul de achizitie.

Daca ne raportam la pozitie , suprafata si pretul cerut, probabil ne dam seama cu totii ca este cel mai bun pret disponibil in piata, practic fara rival !

Prin urmare, daca este sa tinem cont de toate detaliile mai sus mentionate, consideram ca aceasta proprietate este una mai mult decat interesanta, prin urmare recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitate, urmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere a vanzarii (pentru cumparator(i), in valoare de 3% raportat la valoarea tranzactiei, comision care urmeaza a se plati de catre cumparator(i), la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare.

CONCLUZIE:
-daca esti in cautarea unei case in imediata apropiere a Bucurestiului, casa ceva mai noua si cu toate facilitatile specifice zonei, casa suficient de incapatoare pentru toata familia ta si nu numai, o casa cu acces facil si cu o curte suficient de mare incat sa te faca sa te bucuri de ea, nu ne ramane decat sa te invitam sa ne calci pragul , in cadrul unei eventuale vizionari, pentru ca MERITA !!!

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere
Aer conditionat

Finisaje

Geam termopan
Usa intrare metalica
Parchet
Gresie
Faianta

Dotari

WC Serviciu
Contor gaz
Nemobilat
Acoperis
Dragomiresti Deal, zona Central, jud. Ilfov, str. Magnoliei
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Bucuresti, casa sau vila Expert PRO Imobiliar, oferta casa sau vila.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,98 RON
1 USD = 4,66 RON
actualizat la 25.04.2024 01:04
Expert PRO Imobiliar
Str. Cernisoara nr.24 Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690