0314.224.690

Romana-Mihai Eminescu Spatiu Comercial 65mp Parter Toate Facilitatile Intabulat

Proprietate reprezentata exclusiv de agentia Expert PRO Imobiliar
Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Suprafata utila 65 m2
 • Suprafata teren 61 m2
 • Vitrina 3 m
 • Nr. bai 1
 • Zona comerciala 41 m2
 • Destinatie comercial
 • Niveluri imobil S+P+1E
 • An constructie 1912
 • ID oferta 1316
 • Locatie Bucuresti, zona P-ta Romana
 • Strada MIHAI EMINESCU

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie un spatiu comercial situat central, respectiv str. Mihai Eminescu Sector 2.

Facem referire aici la un spatiu comercial situat la parter, care are o suprafata utila de 41,66mp + 24mp la subsol = total 65mp

Foarte important pentru cumparatorii care doresc sa faca o investitie : acest spatiu este inchiriat de multi ani (peste 20 ani), actualii chiriasi sunt buni platnici si foarte stabili.

Chiria lunara este de 500 EURO.

Chiriasii sunt de foarte foarte buna factura si merita a fi pastrati (ei isi doresc acest lucru).

Acest spatiu se bucura de toate facilitatile.

Terenul proprietatii totale (tot imobilul) are o suprafata de 511mp, din care 61mp apartine acestui spatiu (in proprietate)

Despre zona , se pot spune multe, dar se cunosc la fel de multe : pozitie centrala, trafic intens, posibilitati multiple de afaceri,

Situatia juridica a proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, astfel ne adresam tuturor cumparatorilor, indiferent de modul de achizitie.

Daca este sa tinem cont de toate detaliile mai sus mentionate, consideram ca acest spatiu comercial este o oferta interesanta, atat prin prisma locatiei, cat si prin prisma faptului ca este deja inchiriat, practic produce venituri imediat.

Astfel spus, recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitae, utrmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere a vanzarii (pentru cumparator(i), in valoare de 3% raportat la valoarea tranzactiei (pretul agreat de cumparatori si vanzatori), comision care urmeaza a se plati de catre cumparator(i), la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Aer conditionat

Finisaje

Geam termopan
Gresie

Dotari

Apometre
Acoperis
Bucuresti, zona P-ta Romana, str. MIHAI EMINESCU
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare spatiu comercial sau industrial de vanzare, spatiu comercial sau industrial de vanzare Bucuresti, spatiu comercial sau industrial Expert PRO Imobiliar, oferta spatiu comercial sau industrial.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,97 RON
1 USD = 4,67 RON
actualizat la 24.09.2023 23:42
Expert PRO Imobiliar
Str. Cernisoara nr.24 Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690