0314.224.690

Militari Gorjului Ghirlandei Constructie Noua Toate Facilitatile Pozitie Excelenta

Proprietate reprezentata exclusiv de agentia Expert PRO Imobiliar
Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 4
 • Nr. bai 3
 • Nr. terase 1
 • Suprafata utila 130 m2
 • Suprafata terase 14 m2
 • Suprafata utila totala 188 m2
 • Suprafata construita 216 m2
 • Suprafata teren 170 m2
 • Nr. fronturi stradale 1
 • Front stradal 9.5 m
 • Niveluri imobil P+1E
 • An constructie 2020
 • Nr. locuri de parcare 2
 • ID oferta 1234
 • Locatie Bucuresti, zona Militari
 • Strada Ghirlandei

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie o vila nou construita, situata in Militari, zona strazii Ghirlandei, respectiv in spatele Sectiei 21 Politie.

De aceasta proprietate se ocupa Expert Pro Imobiliar, care va intermedia aceasta vanzare in regim de exclusivitate.

Vorbim aici despre o vila tip duplex (cu pereti si structura individuala), dispusa pe parter + etaj + pod mansardat, incaperi distribuite in felul urmator:

PARTER:
hol + baie + bucatarie + living + dormitor + casa scarii + terasa

ETAJ:
hol + 2 dormitoare + 2 bai + 2 dresing-uri + casa scarii

POD MANSARDAT;
aproximativ 70mp open space

Casa fiind nou construita, acum s-a finisat si exterioarul casei, inclusiv gardul si portile de acces, (acoperisul si sistemul fluvial este WETTERBEST).

Imobilul este construit pe structura de beton si pereti din caramida (POROTHERM), iar la exterior beneficiaza de sistem de izolatie din polistiren de 10cm + tencuiala decorativa impermeabila, iar anumite suprafete din fatada sunt placate cu piatra decorativa..

Revenind la ideea de duplex, mentionam faptul ca fiecare din cele 2 case este construita individual, cu pereti despartitori individuali, intre cele 2 case exista 2 ziduri separate din caramida POROTHERM de 30cm cu polistiren de 10cm intre ele, astfel fiecare casa are peretele ei si izolatia ei, fara legatura cu vecinul.

Proprietatea are un teren aferent de 170mp, dispune de 2 locuri de parcare in curte + terasa de 14mp.

Locatia se vinde cu toate facilitatile, respectiv apa curenta, gaze, canalizare si lumina (s-a optat pentru bransament de 380V).

Au fost montate atat caloriferele, cat si centrala (ARISTON).

Tamplaria este VEKA , toate ferestrele au fost deja montate, inclusiv glafurile exterioare (aluminiu).

Instalatia sanitara si termica, este facuta din PPR, iar instalatie electrica este din cupru masiv, 1,5mm pentru corpurile de iluminat si 2,5mm pentru prize,

Podul este mansardat si are o suprafata de aproximativ 70mp open space, fiind gandit pentru recreere (biliard, tenis de masa, loc de joaca pentru copii), sau poate fi compartimentat foarte usor intr-un apartament cu 2 camere foarte spatios.

Casa se vinde complet finisata la exterior, inclusiv alei, trotuare sau terasa cu acces din bucatarie (terasa acoperita partial), iar la interior se vinde la gri, rerpectiv sapa elicopterizata, instalatie sanitara pana la nivel de aparat + instalatie electrica pana la nivel de aparat, peretii din caramida sunt tapetati cu rigips, pentru a facilita finisajele finale.

Proprietatea beneficiaza deja de gard din zidarie pe tot perimetrul ei , cu poarta de acces auto si poarta de acces pietonal.

Finisajele si amenajarile mai sus mentionate s-au finalizat deja , s-a inceput procesul de receptie, cadastrare si intabulare efectiva, care preconizam ca vor fi gata in perioada aprilie - mai 2020.

Pentru cei interesati , se pot face vizionari la locatie oricand, iar pentru cumparatorii interesati, este bine de stiut ca se poate semna antecontract, iar semnarea vanzarii definitive undeva in mai - iunie 2020.

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitate, urmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere a vanzarii (pentru cumparator(i), in valoare de 3% din valoarea tranzactiei (pretului agreat de cumparatori si vanzatori), comision care urmeaza a se plati de catre cumparator(i), la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere

Finisaje

Geam termopan
Usa intrare metalica
Izolatie exterior

Dotari

WC Serviciu
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Acoperis
Bucuresti, zona Militari, str. Ghirlandei
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Bucuresti, casa sau vila Expert PRO Imobiliar, oferta casa sau vila.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Alexandru Ene

0729.889.449

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,84 RON
1 USD = 4,29 RON
actualizat la 12.07.2020 13:54
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690