0314.224.690

Militari Zona Ghirlandei Constructie Noua Merita Vazuta Pozitie Excelenta

Proprietate reprezentata exclusiv de agentia Expert PRO Imobiliar
Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 8
 • Nr. bai 6
 • Nr. terase 2
 • Suprafata utila 234 m2
 • Suprafata terase 26 m2
 • Suprafata utila totala 360 m2
 • Suprafata construita 450 m2
 • Suprafata teren 340 m2
 • Niveluri imobil P+1E
 • An constructie 2019
 • ID oferta 1180
 • Locatie Bucuresti, zona Militari
 • Strada Ghirlandei

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie o vila nou construita, situata in Militari, zona strazii Ghirlandei.

De aceasta proprietate se ocupa Expert Pro Imobiliar, care va intermedia aceasta vanzare in regim de exclusivitate.

Vorbim aici despre 2 vile tip duplex (cu pereti si structura individuala), dispusa pe parter + etaj + pod mansardat.

In total, proprietatea are la parter 4 camere + 2 bai + 2 bucatarii + 2 terase.

La etaj sunt 4 dormitoare cu 4 dresing-uri + 4 bai + 2 holuri.

Casa fiind nou construita, acum se lucreaza la acoperis si la fatada, asa cum se poate vedea si in galeria foto (acoperisul si sistemul fluvial este WETTERBEST).

Imobilul este construit pe structura de beton si pereti din caramida (POROTHERM), iar la exterior beneficiaza de sistem de izolatie din polistiren de 10cm + tencuiala decorativa impermeabila, iar anumite suprafete din fatada vor fi placate cu piatra.

Revenind la ideea de duplex, mentionam faptul ca fiecare din cele 2 case este construita individual, cu pereti despartitori individuali, intre cele 2 case exista 2 ziduri individuale din caramida POROTHERM de 30cm cu polistiren de 10cm intre ele, astfel fiecare casa are peretele ei si izolatia ei,

Proprietatea are un teren aferent de 340mp, dispune de 4 locuri de parcare in curte + 2 terase de 15mp fiecare.

Locatia se vinde cu toate facilitatile, respectiv apa curenta, gaze, canalizare si lumina (s-a optat pentru bransament de 380V).

Tamplaria este VEKA , la toate ferestrele + glafurile exterioare au fost deja montate.

Instalatia sanitara si termica, va fi facuta din PPR, iar instalatie electrica este facuta din cupru masiv, 1,5mm pentru corpurile de iluminat si 2,5mm pentru prize,

Podul este mansardat si are o suprafata de aproximativ 2 x 70mp open space, fiind gandit pentru recreere (biliard, tenis de masa, loc de joaca pentru copii), sau poate fi compartimentat foarte usor intr-un apartament cu 2 camere pentru fiecare casa.

Casa se vinde complet finisata la exterior, inclusiv alei, trotuare sau terasa cu acces din bucatarie (terasa acoperita partial), iar la interior se vinde la gri, rerpectiv sapa elicopterizata, instalatie sanitara pana la nivel de aparat + instalatie electrica pana la nivel de aparat, peretii din caramida vor fi imbracati in intregime in rigips, pentru a facilita finisajele finale.

Proprietatea beneficiaza de gard din beton pe tot perimetrul ei (acum se lucreaza la finisarea acestuia), cu poarta de acces auto si poarta de acces pietonal.

Finisajele si amenajarile mai sus mentionate estimam ca vor fi gata pana la sfarsitul lunii ianuarie, dupa care se va trece la procesul de receptie, cadastrare si intabulare efectiva, care preconizam ca vor fi gata in perioada martie - aprilie 2020.

Pentru cei interesati , se pot face vizionari la locatie oricand, in masura in care se doreste supravegherea lucrarilor, iar pentru cumparatorii dedicati, este bine de stiut ca se poate semna antecontract, iar semnarea vanzarii definitive undeva in aprilie - mai 2020.

Costul de achizitie este estimat pentru acest moment si poate suferi modificari, pana la semnarea antecontractului, pentru ca depinde de mai multi factori.

Este bine de stiut, aici vorbim despre un duplex, format din 2 case individuale, care pot fi cumparate separat sau impreuna, fiecare dintre ele avand un pret de 175.000 EURO (total 350.000 EURO), deci ne adresam atat cumparatorilor care doresc o singura casa, cat si cumparatorilor care doresc ambele case, astfel proprietatea se transforma intr-una mai mult decat generoasa, cu 8 camere, 2 bucatarii, 2 terase, 6 bai, 4 locuri de parcare, 4 dresing-uri + aproximativ 140mp open space la mansarda, toata proprietatea avand un spatiu util de aproximativ 360mp) si un teren aferent de 340mp, cu o deschidere la strada de 19ml.

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitate, urmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere a vanzarii (pentru cumparator(i), in valoare de 3% raportat la valoarea tranzactiei (pretul agreat de cumparatori si vanzatori), comision care urmeaza a se plati de catre cumparator(i), la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere

Finisaje

Geam termopan
Usa intrare metalica
Izolatie exterior

Dotari

WC Serviciu
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Acoperis
Bucuresti, zona Militari, str. Ghirlandei
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Bucuresti, casa sau vila Expert PRO Imobiliar, oferta casa sau vila.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,84 RON
1 USD = 4,29 RON
actualizat la 12.07.2020 13:56
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690