0314.224.690

Parc - Metrou 52mp Et.2 Bloc Reabilitat Liber Contorizat Intabulat

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 2
 • Nr. bai 1
 • Nr. balcoane 1
 • Suprafata utila 52 m2
 • Suprafata balcoane 3 m2
 • Suprafata utila totala 52 m2
 • Suprafata construita 60 m2
 • Etaj 2
 • Compartimentare decomandat
 • Confort 1
 • Tip imobil bloc de apartamente
 • Niveluri imobil S+P+10E
 • An constructie 1974
 • ID oferta 1688
 • Locatie Bucuresti, zona Drumul Taberei
 • Strada Targu Neamt

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie un apartant cu 2 camere situat in Drumul Taberei, langa Parcul Moghioros (Parcul Drumul Taberei), iar cand vorbim de parc, asta inseamna ca Parcul este la coltul balconului, fix langa bloc, practic iesi din bloc si intri in parc:))

Bloc Reabilitat, etajul 2, metroul la 2 pasi, zona verde la fiecare pas, 2 lifturi, geam la baie, apartament liber (gol) si parcul aproape........acestea ar fi pe scurt , caracteristicile acestei proprietati.

Apartamentul este decomandat, iar ca si detaliu suplimentar, baia este prevazuta cu geam pentru aerisire, deci ventilatia acestei incaperi se face corespunzator.

In acest moment, locuinta a fost eliberata de bunuri, apartamentul este contorizat atat la apa (rece si calda) cat si la caldura (repartitoare).

Amenajari deosebite nu exista in apartament , desi acesta dispune de gresie, faianta, parchet sau geamuri termopan (inclusiv balconul), dar potential exista si este la latitudinea viitorului proprietar sa-si personalizeze casa, asa cum doreste.

In schimb, locuinta este una luminoasa, pentru ca ferestrele sunt orientate catre sud, deci beneficiaza de lumina soarelui din belsug.

Situatia juridica a proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, astfel ne adresam tuturor cumparatorilor, indiferent de modul de achizitie.

Scara este una curata si civilizata,(beneficiaza de 2 lifturi si lumina naturala), cu vecini de buna factura, in marea lor majoritate familisti.

Blocul este bine plasat in cartier, la 2 pasi de toate punctele de interes ale zonei, pe o raza de 50 - 400m gasim atat parcul si zona verde din belsug, cat si magazine, farmacii, scoli sau mijloace de transport in comun, distanta pana la acestea fiind de pana in 5 minute de mers pe jos.

Daca este sa tinem cont de toate informatiile mai sus mentionate, consideram ca acest apartament reprezinta o oferta interesanta, prin urmare recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

CONCLUZIE:
- daca esti in cautarea unui apartament cu 2 camere in Dr. Taberei, care sa fie decomandat si intr-un bloc reabilitat, la un etaj inferior, situat langa tot ce avem nevoie in fiecare zi (transport in comun, magazine, parc), fara trafic sub balcon si cu actele de proprietate la zi, nu ne ramane decat sa te invitam sa ne calci pragul, in cadrul unui eventuale vizionari.

Cheile proprietatii sunt in custodia Expert Pro Imobiliar, care se ocupa de vizionari si eventuale discutii.

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitate, urmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere , in valoare de 3% raportat la valoarea tranzactiei, comision care urmeaza a se plati, la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Termoficare
Calorifere

Finisaje

Geam termopan

Dotari

Debara
Apometre
Contor caldura
Nemobilat
Interfon
Lift
Bucuresti, zona Drumul Taberei, str. Targu Neamt
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare apartament 2 camere de vanzare, apartament 2 camere de vanzare Bucuresti, apartament 2 camere Expert PRO Imobiliar, oferta apartament 2 camere.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,98 RON
1 USD = 4,64 RON
actualizat la 20.06.2024 04:29
Expert PRO Imobiliar
Str. Cernisoara nr.24 Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690