0314.224.690

Style Rezidence 2010 Amenajat 104mp Parcare Subterana Boxa Merita Vazut

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Pret 89.000 EUR
 • Nr. camere 3
 • Nr. bai 2
 • Nr. balcoane 1
 • Suprafata utila 104 m2
 • Suprafata balcoane 17 m2
 • Suprafata utila totala 104 m2
 • Suprafata construita 125 m2
 • Etaj 3
 • Compartimentare decomandat
 • Confort 1
 • Tip imobil bloc de apartamente
 • Niveluri imobil S+P+4E
 • An constructie 2010
 • Nr. locuri de parcare 2
 • ID oferta 1332
 • Locatie Bucuresti, zona Militari
 • Strada TINERETULUI

Descriere proprietate

PROMOTIE VALABILA PANA LA 1 OCT 2020.

Expert Pro Imobiliar are placerea sa va propuna spre achizitie un apartament cu 3 camere situat in proiectul Style Rezidence, imobil construit in anul 2010.

Style Rezidence difera complet de celelalte blocuri din zona, atat ca arhitectura, cat si ca suprafata, design, dotari si facilitati.

Acest imobil acomodeaza un numar relativ mic de apartamente (spre deosebire de blocurile vecine), iar dimensiunile sunt mult mai generoase, in cazul de fata vorbim despre un apartament cu o suprafata de 104,27mp.

Acest apartament ofera pachetul complet, in sensul ca va fi vandut cu parcare subterana si boxa, un lucru destul de rar intalnit, mai ales ca vorbim despre 2 locuri de parcare in proprietate.

Revenind la apartament, putem spune ca beneficiaza de tot comfortul necesar, iar in cele ce urmeaza, vom face referire la dotarile si caracteristicile acestuia:

- centrala proprie de imobil
- geamuri termopan
- usa metalica
- gresie + faianta
- parchet
- aer conditionat (climatizare individuala pentru fiecare camera)
- usi interioare furniruite
- ambele bai complet echipate, mobilate si utilate
- contorizare individuala

Dormitorul matrimonial dispune de camera + baie proprie + dresing, iar pe hol regasim un spatiu de depozitare (debara) care este dotat cu spalator.

Balconul se desfasoara pe toata lungimea apartamentului, cu o portiune mai lata, de dimensiunea unei terase, care sa acomodeze masa + scaune pentru relaxare.

Blocul este construit pe structura din beton si pereti din caramida POROTHERM, iar la exterior beneficiaza de izolatie din polistiren, cu grosimea de 12cm.

Locuinta se prezinta in stare exceptionala, cu amenajari de calitate, care merita a fi pastrate si apreciate ca atare.

Optional si la libera alegere a cumparatorului, apartamentul poate fi achizitionat complet mobilat si utilat, acest aspect ramane la latitudinea partilor implicate in tranzactie si poate face subiectul unei discutii in privat.

Apartamentul este situat pe mijloc, fara camere cu pereti pe colt, iar ferestrele sunt orientate cu vedere pe sud, deci locuinta este foarte bine luminata, pe tot parcursul zilei.

Scara este una mai mult decat decenta, cu vecini de buna factura, in marea lor majoritate familisti.

In materie de accesibilitate, putem mentiona urmatoarele:
Statia RATB (4 linii) la 1 minut de bloc.
Statia de metrou Preciziei la 16 minute de mers pe jos.
Hipermarket METRO la 5 minute si Complexul comercial Auchan Militari la 3 minute de bloc (la pachet cu intreaga galerie comerciala Decathlon, Brico, C&A, Humanic, H&M, etc).
Gradinita la 4 minute.
Locuri de agrement, piscina, sala de fitnes, toate in proximitatea blocului.

Situatia juridica a proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, astfel ne adresam tuturor cumparatorilor, indiferent de modul de achizitie.

Daca este sa tinem cont de toate detaliile mai sus mentionate, consideram ca acest apartament reprezinta o oferta mai mult decat interesanta, in consecinta recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

CONCLUZIE :
- daca esti in cautarea unui apartament cu 3 camere, intr-un bloc nou, dar putin altfel decat celelalte, daca iti doresti un apartament mare (peste medie), cu dotari si amenajari de calitate, care sa-ti ofere tot ce trebuie, inclusiv boxa pentru depozitare si parcare suterana in proprietate (acces pe telecomanda), totul la un pret "decent", nu ne ramane decat sa te invitam sa ne calci pragul, in cadrul unei eventuale vizionari, din simplul motiv ca MERITA.....

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitate, urmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere a vanzarii (pentru cumparator(i), in valoare de 3% raportat la valoarea tranzactiei (pretul agreat de cumparatori si vanzatori), comision care urmeaza a se plati de catre cumparator(i), la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala imobil
Calorifere
Aer conditionat
Internet prin cablu

Finisaje

Geam termopan
Usa intrare metalica
Izolatie exterior
Parchet
Gresie
Faianta

Dotari

Terasa
WC Serviciu
Boxa la subsol
Debara
Apometre
Contor gaz
Interfon
Lift
Bucuresti, zona Militari, str. TINERETULUI

Propune pret

Calculator taxe notariale

NOTA: In calculul de mai jos am presupus ca vanzatorul detine proprietatea de mai mult de 3 ani, cumparatorul(dvs) este persoana fizica si doreste sa dobandeasca proprietatea fara credit ipotecar sau Prima casa. Daca situatia difera, click aici.

CUMPARATORUL imobilului va plati urmatoarele taxe

 • • Onorariu notarial pentru autentificare contract vanzare 4 948,18 RON (TVA inclus)
 • • Onorariu notarial pentru autentificare contract credit 0,00 RON (TVA inclus)
 • • Taxa de intabulare catre ANCPI 648,57 RON

Taxele notariale sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici si au caracter informativ.
Calculul a fost efectuat la cursul BNR de astazi: 1 EUR = 4,86 RON

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare apartament 3 camere de vanzare, apartament 3 camere de vanzare Bucuresti, apartament 3 camere Expert PRO Imobiliar, oferta apartament 3 camere.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
89.000 EUR
Vreti sa urmariti pretul?
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441
sau trimiteti un mesaj

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,86 RON
1 USD = 4,1 RON
actualizat la 19.09.2020 04:27
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690