0314.224.690

Giulesti Piata 480mp Desc 12ml Gaze Apa Canal Lumina Intabulat Merita Vazut

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Suprafata teren 480 m2
 • Categorie teren intravilan
 • Nr. fronturi stradale 1
 • Front stradal 12 m
 • Parcelabil NU
 • P.O.T. 45 %
 • C.U.T. 2
 • Latime drum acces 10 m
 • ID oferta 1009
 • Locatie Bucuresti, zona Giulesti
 • Strada Giulesti

Descriere proprietate

Expert Pro Imobiliar va propune spre achizitie un teren in supafata de 480mp, situat in imediata apropiere a Pietei Giulesti.

Pe teren se afla si 2 corpuri de casa vechi, neinteresante dupa parerea noastra, dar avantajul este ca proprietatea are toate utilitatile trase, respectiv gaze + apa curenta + lumina si canalizare, o grija si o cheltuiala in minus pentru cumparatori.

Locatia este una foarte interesanta, atat pentru constructia unei case unifamiliale, cat mai ales pentru constructia unui bloc, zona fiind foarte facila, cu acces usor si imediat catre toate punctele de interes ale zonei.

S-au facut demersurile pentru abtinerea unui Certificat de Urbanism, luna viitoare (APRILIE) vom putea prezenta si acest document clientilor interesati, in mod normal pe zona indicii urbanistici ai zonei sunt POT 45% si CUT 2.

Situatia proprietatii este una clara, in sensul ca actele de proprietate sunt cadastrate si intabulate, fara probleme de orice natura.

Proprietarul este persoana fizica, deci pretul este nepurtator de TVA.

Zona unde este situat terenul este o zona foarte linistita, populata in special de case si vile, sau de bloculete cu nivel mic de inaltime.

Pe o raza de maxim 800 - 900m gasim atat piata si magazine, cat si mijloace de transport in comun sau institutii de invatamant.

Daca este sa tinem cont de toate detaliile mai sus mentionate, consideram ca acest teren reprezinta o oferta interesanta, in consecinta recomandam cu incredere vizionarea acestei locatii.

Persoanele interesate , sunt rugate ca la momentul vizionarii , sa prezinte un act de identitate, urmand a semna un contract de vizionare, prin care comfirma vizionarea proprietatii, in acest sens Expert Pro Imobiliar percepe un comision de intermediere a vanzarii (pentru cumparator(i), in valoare de 3% raportat la valoarea tranzactiei (pretul agreat de cumparatori si vanzatori), comision care urmeaza a se plati de catre cumparator(i), la momentul semnarii in forma autentica, a contractului de vanzare - cumparare.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Bucuresti, zona Giulesti, str. Giulesti
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare teren de vanzare, teren de vanzare Bucuresti, teren Expert PRO Imobiliar, oferta teren.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,84 RON
1 USD = 4,29 RON
actualizat la 12.07.2020 15:37
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690