0314.224.690

Vila 2018 P+1 Giulesti Capat Tramvai 4Camere 3Bai 2Parcari Amenajata Merita Vazuta

Salveaza oferta
 • Tip tranzactie Vanzare
 • Nr. camere 4
 • Nr. bai 3
 • Nr. balcoane 2
 • Nr. terase 1
 • Suprafata utila 118 m2
 • Suprafata balcoane 10 m2
 • Suprafata terase 25 m2
 • Suprafata utila totala 128 m2
 • Suprafata construita 149 m2
 • Suprafata teren 153 m2
 • Nr. fronturi stradale 1
 • Front stradal 8 m
 • Niveluri imobil P+1E
 • An constructie 2018
 • Nr. locuri de parcare 2
 • ID oferta 638
 • Locatie Bucuresti, zona Giulesti
 • Strada Giulesti

Descriere proprietate

PROMOTIE VALABILA PANA LA 31 OCTOMBRIE 2018.

Expert Pro Imobiliar, va propune spre achizitie o vila P + 1 , situata in Giulesti - Capat Tramvai, care va fi definitivata si predata cumparatorilor amenajata la cheie, la inceputul anului 2019, într-o zona linistita de case, cu regim mic de inaltime, deloc aglomerata si cu mult spatiu verde,

Ne adresam cumparatorilor care isi doresc o locuinta noua si complet functionala, amenajata 100%, pe scurt cumparatorii care imbratiseaza traiul la casa, in detrimentul apartamentelor la bloc, care sunt de cele mai multe ori fie vechi, fie scumpe , dar in oricare dinte cazuri limitate ca si comfort.

In masura in care vrei sa te gandesti la casa ta , ca fiind "ACASA", nu ne ramane decat sa te invitam sa ne calcati pragul, in cadrul unei eventuale vizionari:))

In cazul de fata vorbim despre o vila situata intr-un proiect mic, compus din doar 8 case individuale insiruite, cu o arhitectura aparte, care imbina modernul cu esteticul si nu in ultimul rand cu aspectul practic, calitatea si functionalitatea au fost cele doua repere permanente în tot procesul de constructie.

Locuintele au un regim de inaltime P+1E, cu suprafata utila de 118 mp utili , casele se desfasoara pe parcele de teren generoase cu suprafete cuprinse între 153 mp si 292 mp, cu preturi cuprinse intre 106.000 EURO (Oferta Promotionala) si 129.000 EURO.

Fiecare locuinta beneficiaza de 2 locuri de parcare amplasate pe terenul privat din fata casei si de curte interioara individuala

Casele sunt împartite inteligent pentru a fi practice si armonioase, speram sa va convingeti de acest lucru, distributia locuintei fiind in felul urmator:

PARTER : un living generos, o bucatarie spatioasa separata, un grup sanitar de serviciu si o debara + terasa de 25mp

ETAJ : 3 dormitoare primitoare, 2 grupuri sanitare, hol si 2 balcoane largi.

Dormitorul matrimonial este dotat cu balcon si baie proprie, ceea ce-l face sa fie un element important in ansamblul locuintei, pentru faptul ca mareste gradul de confort.

Locuintele sunt gandite pentru a satisface toate nevoile unei familii, cu terasa mare si loc de joaca sigur pentru copii în curtea din spate, elemente ce confera un moment de relaxare, o atmosfera placuta si prietenoasa în cadrul familiei.

Prin realizarea acestui proiect venim in întampinarea celor care isi doresc o casa deosebita, moderna si confortabila, construita dupa cele mai inalte standarde de calitate.

Cele 8 unitati rezidentiale se predau beneficiarilor complet finisate si cu toate utilitatile (apa, canal, gaze si curent electric) racordate la casa, apa si canalizarea vor fi racordate la reteau stradala Apa Nova.

La realizarea structurii de rezistenta se foloseste beton de clasa superioara C25/30(B400) si C20/25(B350), iar armatura de otel strict de provenienta romaneasca si greceasca.

Zidaria se realizeaza din caramida cu rezistenta înalta tip Porotherm atat pentru peretii exteriori cat si pentru peretii interiori.

La exterior locuintele vor beneficia de un termosistem din polistiren expandat de 10cm care va asigura un confort termic ridicat atat în sezonul rece cat si în cel cald.

Tamplaria Veka – producator Germania, PVC cu 3 foi de geam (tripan).

Fiecare locuinta va fi echipata cu centrala termica în condensatie , prin urmare la parter avem incalzire în pardoseala, iar la etaj încalzirea se face cu ajutorul caloriferelor.

Tevile pentru instalatia termica si sanitara sunt din Pex în 5 straturi izolate, tevi continue fara inadituri sub sapa, cu o garantie de 30 ani.

Finisajele interioare pot fi personalizate conform cerintelor si preferintelor fiecarui beneficiar, individualizand astfel fiecare constructie în parte.

Unitatea rezidentiala livrata la cheie cuprinde:
-teren parcela + cota parte drum de acces
-casa finalizata la cheie, interior + exterior
-proiectul de arhitectura, structura si instalatii,
-cartea tehnica a constructiei si autorizatiile aferente,
-toate utilitatile: apa, canal, gaze si curent electric - racordate la constructie,
-gardul de la limita parcelei.

Proiectul este bine plasat in cartier, la 2 pasi de toate punctele de interes ale zonei, in apropriere gasim atat magazine si mijloace de transport în comun, , cat si scoli sau alte institutii de invatamant, ceea ce se traduce printr-un acces facil si rapid.

Utilitati

Curent electric
Apa curenta
Canalizare
Gaz
Centrala proprie
Calorifere
Internet prin cablu

Finisaje

Geam termopan
Usa intrare metalica
Izolatie exterior
Parchet
Gresie
Faianta

Dotari

WC Serviciu
Apometre
Contor gaz
Nemobilat
Bucuresti, zona Giulesti, str. Giulesti
Cel mai probabil ati ajuns la aceasta proprietate cautand in motoarele de cautare casa sau vila de vanzare, casa sau vila de vanzare Bucuresti, casa sau vila Expert PRO Imobiliar, oferta casa sau vila.

Informatiile prezentate de agentul imobiliar sunt considerate corecte, dar nu sunt garantate. Responsibilitatea pentru corectitudinea informatiilor prezentate apartine in intregime proprietarilor, reprezentatilor acestora sau semnatarilor contractelor de intermediere. Agentia imobiliara sau agentul imobiliar nu-si asuma nici un fel de raspundere in acest sens.
Oferta nu mai este activa!
Comision perceput
3%
Contacteaza agent
agent imobiliar

Bogdan Mihalache

0729.889.441

Salveaza oferta

Descarca oferta in PDF

Printeaza oferta

Distribuie oferta

Curs valutar

1 EUR = 4,78 RON
1 USD = 4,28 RON
actualizat la 16.12.2019 06:59
Expert PRO Imobiliar
Intrarea Paulis, nr. 8, Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690