0314.224.690

Circului Park Tower - un proiect deosebit din centrul Bucurestiului

Bucuresti

Distribuie pagina

Localizare pe harta

Descriere ansamblu

Circului Park Tower este un proiect finalizat in anul 2015 si reprezinta un reper rezidential in Bucuresti, atat prin amplasament cat si prin constructie, design si arhitectura.

Circului Park Tower se adreseaza celor ce doresc sa locuiasca in centrul orasului dar care vor sa evadeze din atmosfera vibranta a Bucurestiului ori de cate ori doresc.
Vederea senzationala pe care o ofera apartamentele asupra Parcului Circului (in mijlocul caruia se gaseste o rezervatie naturala de lotusi egipteni de culoare roz), dar si asupra intregului oras cu principalele sale atractii este unica in Bucuresti si reprezinta unul din cele mai mari atuuri pe care le ofera acest proiect.

Cladirea rezidentiala (2 subsoluri + parter + 15 etaje) are un hol de intrare cu receptie impunatoare, apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse-uri cu 2, 3, 4 si 5 camere (in total 100 de unitati locative), toate avand ferestre mari pentru multa lumina naturala si panorama. Cumparatorilor li se ofera o varietate foarte larga de culori pentru pereti, gresie si usi.

Exista, de asemenea, un spatiu comercial de tip “open space” cu destinatie de SPA / fitness, avand aproximativ 600 mp construiti pe doua etaje: 220,19 mp la parter, cu ferestre mari ce se deschid direct spre parc si 373,82 mp la subsolul -1; pe ambele paliere sunt mai multe usi de acces: dinspre holul intrarii in cladire, din parcarea exterioara si subterana, dinspre lifturi, precum si o intrare de serviciu situata in spatele cladirii. Un al doilea spatiu tip “open space”, pentru birouri, este situat la etajul 1, cu suprafata construita de 96,14 mp, avand vedere si terase direct spre parc.

Sistemul de circulatie verticala al cladirii include 3 lifturi de mare viteza pentru 8-13 persoane, cu opriri la fiecare nivel al cladirii, fabricate de KONE – Finlanda (companie binecunoscuta pentru eco-eficienta si tehnologie inovatoare). De asemenea, este compus si din 2 scari separate (cu intrari separate), de tip foarfece, pornind de la cel mai scazut nivel (nivelul 2 subteran) si pana la ultimul nivel (etajul 15).

Cladirea are un total de 149 locuri de parcare, dintre care 37 in curtea interioara, 37 (4 cu volum dublu) la subsol -1, cu intrare generoasa si sistem de degivrare pe rampa de acces si 40 (31 cu volum dublu) la subsol -2. Rastelurile pentru biciclete si camerele de depozitare sunt, de asemenea, plasate pe la subsol.

Blocul are propriul generator de putere, adapost ALA, detectoare de fum, alarme de incendiu si paza permanenta.

Costurile comune minime si un consum redus de energie sunt asigurate de iluminatul interior pe senzori si/sau cu LED in holul de la intrare, pe scari si pe coridoare.

Caracteristicile speciale ale turnului rezidential sunt peretele cortina de termopan triplustratificat si apartamentele ingenios concepute cu balcoane / terase spatioase avand o uimitoare vedere la parc, astfel incat in fiecare dimineata te trezesti inconjurat de natura si aer curat … chiar in centrul orasului.

Design si Arhitectura

Structura a fost proiectata de Cubus Hellas, una dintre cele mai importante companii in proiectare de cladiri rezistente la cutremur, iar turnul residential a fost construit in conformitate cu cele mai inalte cerinte, norme in vigoare.

Peretii exteriori si interiori sunt realizati din caramida tip Ytong , material de constructie renumit pentru:

-izolare termica excelenta,
-material ecologic si durabil,
-eficient si economic, rezultand in economie de energie, eficienta energetica si costuri reduse de intretinere,
-stabilitate materiala la temperaturi inalte si rezistenta la foc (blocurile Ytong sunt clasificate in categoria A ca rezistenta la foc si, in caz de incendiu, nu se produc gaze toxice).

Tamplaria exterioara (inclusiv la peretele cortina) este realizata din aluminiu cu barieră termică, produsă de ALUMIL, cu termopan triplu stratificat la ferestre si usi (mobile si fixe), avand incorporat sistem de deschidere simpla sau dubla. Toate ferestrele au glafuri din aluminiu.

Finisaje si Dotari

In bai vor fi urmatoatele:

-Gresie Valentino portelanata de interior pentru podele (fixat pe sapa de egalizare cu mortar adeziv, cu aditiv de hidroizolare, inclusiv chit acrilic)
-Faianta Valentino portelanata pe pereti
-Pereti si tavane tencuite si finisate cu glet
-Vopsea lavabila pe tavan
-Accesorii sanitare Ideal Standard (www.idealstandardinternational.com)
-Lavoar portelan Ideal Standard
-Infrastructura cada cu hidromasaj (apartamentele cu 4-5 camere)
-Cada dreptunghiulara Ideal Standard cu orificiu de scurgere, sifon, baterie de amestec cu furtun de dus flexibil si suport sau dus fix
-Cazile de baie au masca construita din zidarie si placate cu gresie sau acoperite cu masca din acelasi material ca si cazile de baie
-Cadite de dus (patrate sau de colt)
-Grup sanitar cu instalatie echipata complet
-Ventilatie mecanica declansata pe comutator separat
-Circuitul electric al baii protejat de siguranta electrica cu protectie diferentiala
-Infrastructura pentru instalarea masinii de spalat
-Sifon de pardoseala

In bucatarie:

-Pardoseli din gresie portelanata de interior, fixat pe sapa de egalizare cu mortar adeziv, hidro aditiv izolant, inclusiv chit
-Trecerea comuna acoperita cu rosturi din aluminiu
-Pereti si tavan tencuit si vopsiti cu vopsea lavabila
-Prize in bucatarie instalate conform proiectului
-Infrastructura pentru masina de spalat vase

In camere:

-Parchet triplu stratificat de 14 mm sau lemn de esenta tare de 10-14 mm
-Pereti si tavan vopsiti cu vopsea lavabila
-Telefon, internet si prize TV

Terasele vor fi prevazute cu:

-Placi ceramice fixate cu adeziv și aditiv hidroizolant, inclusiv 3 mm chit acrilic tip DUROSTICK
-BAUMIT de perete
-Toate terasele exterioare au receptoare de apa pluviala cu hidroizolatie guler
-O priza electrica
-Balustrada exterioara din sticla (pentru a nu obstructiona panorama exceptionala)

Alte finisaje:

-Usi de interior laminate cu imitatie stejar sau wenge, cu cadru din lemn si maner de usa din inox
-Usa de intrare in apartament cu cadru metalic de lucru si tabla vopsita anticoroziv, MDF pe fronturi, intr-un singur canat, cu garnituri pe cadre, cu balamale si inferior perie, inclusiv trei puncte de blocare si vizor
-Tamplarie exterioara (usi si ferestre simple si mobile, inclusiv peretele cortina) din aluminiu cu bariera termica produsa de ALUMIL, termopan triplu stratificat, cu sistem de deschidere simpla sau dubla. Toate ferestrele au glafuri din aluminiu
-Sonerie

Exterior:

-Termosistem cu vata minerala bazaltica de 100 mm cu finisaj tip BAUMIT inclusiv grund si plasa sustinere
-Placare ALUCOBOND, inclusiv vata minerala de 100 mm, pentru izolarea termica

Instalatii:

-Fiecare apartament are infrastructura pentru un sistem de incalzire individuala situata in bucatarie
-Fiecare camera are montate radiatoare PURMO (www.purmoradson.com)
-Fiecare baie are un ventilator a carui functionare este controlata in mod separat
-Bucatariile sunt prevazute cu sistem de ventilatie naturala necesara pentru conducta de gaz existenta
-Instalatia de curent de joasa tensiune este formata din instalatie transmitere date si de televiziune
-Instalatia de transmitere date este proiectata radial de la distribuitorul plasat la parter. O priza date – voce este instalata in camerele de locuit sau hol
-Instalatia de televiziune este proiectata radial de la distribuitorul plasat la parter. -----Fiecare camera are un port de televiziune
-Mufele si comutatoarele sunt LEGRAND
-Sistemul de alimentare este racordat la un transformator electric propriu de 630 KVA si circuitele de apartamente au o configuratie stea din panourile principale
-Circuitele de iluminat si prizele de curent sunt alimentate de panouri la fiecare etaj
-Panourile electrice sunt prevazute cu circuite de iluminat si priza separat. Circuitele sunt executate cu fire electrice de tip FY sau echivalent
-Toate circuitele din bai sunt protejate cu sigurante electrice cu protectie diferentiala
-Controlul de iluminare in spatiile comune este asigurat de senzori de miscare locali
-Terasele sunt prevazute cu lumini incandescente impermeabile, o priza si doza de aer conditionat
-Alimentarea electrica esentiala a cladirii dispune de un generator diesel de putere ca rezerva pentru instalatiile critice (lift, pompe pentru instalatia anti-incendiu)
-Sistem de protectie la trasnet de tip PDA conform legii

Parcare:

-Intrare garaj larga
-Drum parcare/semnalizare pe pereti si cale de rulare
-O parte din locurile de parcare din garajul subteran au volum dublu si infrastructura pentru a putea fi montat un sistem Klauss
-Rampa de acces la parcarea subterana are incorporat un sistem in degivrare

Cel mai probabil ati ajuns la aceasta pagina cautand in motoarele de cautare Circului Park Tower - un proiect deosebit din centrul Bucurestiului, ansamblu Bucuresti, ansamblu Expert PRO Imobiliar.
Expert PRO Imobiliar
Str. Cernisoara nr.24 Sector 6, Bucuresti Bucuresti, Romania
0314224690